(P) Alege pe www.teimplici.ro principalele cauze sociale pe care le vor susţine Romtelecom şi COSMOTE România împreuna cu mediul privat

Postat la 06 iunie 2014 58 afişări

(P) Alege pe www.teimplici.ro principalele cauze sociale pe care le vor susţine Romtelecom şi COSMOTE România împreuna cu mediul privat

Companiile au propria strategie de implicare socială în care tu, cititorule, joci în general un rol pasiv: primeşti o invitaţie la un eveniment public, care are o cauză nobilă, pe care o vei susţine prin simpla participare. Ce-ai zice însă dacă implicarea ta ar fi proactivă, de la bun început şi în conformitate cu principiile şi dorinţele tale?

Este exact ceea ce poţi face începând de luna aceasta accesând site-ul teimplici.ro şi votând priorităţile pentru societatea românească, pe care ulterior le vor susţine Romtelecom şi COSMOTE România, iniţiatorii acestei premiere absolute pentru ţara noastră, împreună cu mediul privat.

Teimplici.ro este prima platformă-referendum de responsabilitate corporativă care îţi permite să votezi şi să stabileşti care sunt priorităţile în domeniu. Prin acest demers fără precedent, Romtelecom şi COSMOTE România îşi doresc să implice cât mai mulţi români în procesul de decizie asupra marilor probleme ale societăţii, asupra priorităţilor sociale ce necesită atenţie şi sprijin din partea mediului corporativ.

Teimplici.ro va sta la baza unei comunităţi online destinate tuturor celor interesaţi de viitorul societăţii în care trăiesc. Fie că este vorba de organizaţii non-profit, grupuri de iniţiativă sau cetăţeni cu spirit civic, aceştia sunt invitaţi să voteze pe teimplici.ro direcţiile pe care le consideră prioritare şi în care pot fi dezvoltate proiecte concrete.

Cele şase direcţii majore pentru dezvoltarea de proiecte disponibile pe teimplici.ro sunt: educaţie, sănătate, protecţie socială, mediu, dezvoltare şi inovaţie pentru societate. În perioada 3 iunie – 30 iunie, orice persoană sau entitate juridică poate susţine pe teimplici.ro oricare dintre direcţiile de implicare propuse, adăugând comentarii sau arii noi de interes şi promovându-le deschis în comunitate.

“Platforma teimplici.ro s-a născut din nevoia de a ne implica activ în moduri cât mai relevante pentru comunitatea în care ne desfăşurăm activitatea. Zi de zi operăm cu cifre şi statistici pentru a ne motiva deciziile. Credem însă că este important să vedem ce este dincolo de tendinţele care reies în urma studiilor, să vedem oamenii din spatele cifrelor şi să le oferim ocazia de a spune cum văd ei viitorul şi cum s-ar implica în dezvoltarea comunităţii căreia îi aparţin. Aşa că am hotărât să-i întrebăm direct pe români ce anume contează pentru ei. Sperăm că la finalul acestui “referendum” să avem concluzii valoroase şi proiecte concrete, care să se bucure de susţinerea cât mai multor oameni şi care să devină prioritare pentru noi şi mediul privat din România” a declarat Ruxandra Vodă, Director Comunicare Romtelecom şi COSMOTE România.

Printre primii membri activi ai comunităţii teimplici.ro şi interlocutori valoroşi de dialog se numără organizaţii-partenere precum Asociaţia Telefonul Copilului, Smartatletic, Asociaţia Amazonia, Asociaţia Mai Mult Verde, ViitorPlus - Asociaţia pentru Dezvoltare Durabilă, Fundaţia Leaders, Asociaţia P.A.V.E.L. Lista rămâne deschisă, orice organizaţie putându-se alătura comunităţii teimplici.ro prin susţinerea temelor relevante pentru activitatea lor.

Comunitatea teimplici.ro va continua să se dezvolte şi după afişarea rezultatelor “referendum-ului”. Pe baza opţiunilor exprimate de public, platforma va intra într-o nouă fază, aceea de strângere de proiecte care să poată fi ulterior dezvoltate şi susţinute de mediul privat. Comunitatea online teimplici.ro va juca un rol important în selectarea celor mai relevante şi presante proiecte şi în promovarea acestora în vederea finanţării. Detaliile referitoare la mecanismul de susţinere şi selecţie efectivă a proiectelor vor fi făcute publice la finalul primei etape teimplici.ro, dupa 30 iunie 2014. 

Pentru mai multe informaţii despre proiect şi despre cum poţi participa la “referendum”, accesează www.teimplici.ro.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/p-alege-pe-www-teimplici-ro-principalele-cauze-sociale-pe-care-le-vor-sustine-romtelecom-si-cosmote-romania-impreuna-cu-mediul-privat-12707186
12707186
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.