Orban, despre deschiderea şcolilor: Există trei, patru scenarii pe care le luăm în calcul

Postat la 29 iulie 2020 154 afişări

Orban, despre deschiderea şcolilor: Există trei, patru scenarii pe care le luăm în calcul

Premierul Ludovic Orban a declarat că autorităţile au în discuţie „trei, patru” scenarii pentru deschiderea anului şcolar. „Totul depinde de evoluţia epidemiei”, a mai punctat el

Premierul Ludovic Orban a declarat că autorităţile au în discuţie „trei, patru” scenarii pentru deschiderea anului şcolar, un grup de lucru interministerial analizând toate variantele. „Totul depinde de evoluţia epidemiei”, a mai punctat el.

„Cred că presiunea asta pentru a furniza informaţii despre deschiderea şcolilor acum este rezultatul, mai degrabă, a iniţiativei demagogice a PSD, care m-a chemat să vorbesc eu despre deschiderea şcolilor, să vorbesc de câte-n lună, câte-n stele”, a afirmat Ludovic Orban, după ce a fost întrebat despre deschiderea anului şcolar, în timpul unei declaraţii de presă.

El a mai spus că este constituit un grup de lucru interministerial care pregăteşte toate scenariile, în funcţie de situaţia epidemiologică, pentru deschiderea şcolilor.

De asemenea, premierul a arătat că trebuie făcută o evaluare a infrastructurii, a cadrelor didactice.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
deschidere,
scoli,
an scolar

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.