LIVE: ZF REAL ESTATE by Storia.ro - Paradoxul pieţei de birouri

Oraşul fantomă care a fost înghiţit de ape şi a reapărut după 30 de ani - GALERIE FOTO

Postat la 24 septembrie 2017 1298 afişări

Epecuen, cunoscut drept "oraşul fantomă al Argentinei", era o staţiune populară, atrăgând anual mii de vizitatori; în urmă cu 30 de ani, o inundaţie a acoperit de apă tot oraşul.

Localitatea a rămas sub ape timp de 28 de ani, iar Pablo Novak este singura persoană care a refuzat să plece. "Au întărit digurile, dar pe 10 noiembrie apa a distrus structura de protecţie şi a inundat tot", povesteşte Pablo Novak. "Digul a cedat în două locuri, acolo unde era cel mai slab. Cei din administraţie au venit cu pompe hidraulice, dar ne-au spus că nu se poate face nimic. "

Mirta Noemi, o fostă rezidentă, povesteşte la rândul ei cum era viaţa în Epecuen înainte de inundaţie: "Am avut aici un hotel dar acum, după 25 de ani, am rămas doar cu un morman de gunoaie. A fost extrem de dificil, pentru că aici ne cunoşteam unii cu alţii, eram prieteni, iar copiii noştri mergeau la şcoală împreună. Totul s-a pierdut. Oamenii nu şi-au pierdut doar proprietăţile, şi-au pierdut întreaga viaţă."

Urmărește Business Magazin

/actualitate/orasul-fantoma-care-a-fost-inghitit-de-ape-si-a-reaparut-dupa-30-de-ani-galerie-foto-16738694
16738694
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.