Oraşul din România unde primarul a INTERZIS manelele, grătarele precum şi practica anunţării de dedicaţii

Postat la 27 noiembrie 2019 1207 afişări

Oraşul din România unde primarul a INTERZIS  manelele, grătarele precum şi practica anunţării de dedicaţii

O spune primarul Nicolae Robu, care si-a anuntat toti angajatii, printr-o nota interna, ca incepand de acum: „Se interzice folosirea pe domeniul public al Municipiului Timisoara, in aer liber, a gratarelelor, protapurilor si altor ustensile de gatit cu foc deschis, generatoare de fum si degajatoare de mirosuri de bucatarie de intensiati deranjante”.

In plus, tot de acum, la niciun eveniment din oras nu se vor mai putea asculta manele.

„Se interzice interpretarea/difuzarea de manele pe domeniul public al Municipiului Timisoara, in aer liber, precum si practica anuntarii de dedicatii, indiferent cine si pentru cine le solicita”, se arata in nota trimisa Societatii Piete SA, Biroului Autorizare Activitati Comerciale, Biroului Organizare Evenimente si Politiei Locale.

Cei care nu respecta dispozitiile primarului risca… „sanctionarea drastica (…), inclusiv a persoanelor cu functii de conducere in structurile implicate„.

Cat priveste Targul de Craciun care urmeaza sa-si deschida portile, comerciantii care vor vinde mancare la casute vor trebui sa vina cu gratarele si micii gata facuti ori sa gaseasca o solutie sa nu mai faca fum.

Deciziile au fost luate dupa ce pe retelele de socializare au aparut mai multe filmulete in care pot fi auzite manele si dedicatii, facute chiar si primarului Robu la targul din Piata Traian al Societatii de Piete, condusa de fostul sau consilier Ionut Nasleu, scrie opiniatimisoarei.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
primar,
interzicere,
manele,
practica

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.