Oraşul din România care se luptă de la egal la egal cu oraşe precum Milano, Valencia, Viena pentru titlul de „Capitala europeană a inovării 2020”

Postat la 05 august 2020 438 afişări

Oraşul din România care se luptă de la egal la egal cu oraşe precum Milano, Valencia, Viena pentru titlul de „Capitala europeană a inovării 2020”

Alături de Milano, Valencia, Viena şi alte opt oraşe europene, Cluj-Napoca este în finala competiţiei pentru titlul de „Capitala europeană a inovării 2020” şi ar putea câştiga un milion de euro, conform unui comunicat al Comisiei Europene, transmis MEDIAFAX.

Finanţat prin Orizont 2020, programul pentru cercetare şi inovare al UE, premiul recunoaşte meritele oraşelor europene care dezvoltă ecosisteme de inovare dinamice menite să abordeze provocările din viaţa publică şi să îmbunătăţească viaţa oamenilor.

Finaliştii ediţiei din acest an sunt (în ordine alfabetică):

 Cluj-Napoca (România)

 Espoo (Finlanda)

 Gent (Belgia)

 Groningen (Ţările de Jos)

 Helsingborg (Suedia)

 Leeuwarden (Ţările de Jos)

 Leuven (Belgia)

 Linz (Austria)

 Milano (Italia)

 Reykjavik (Islanda)

 Valencia (Spania)

 Viena(Austria)

Cititi mai multe pe www.medaifax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
milano,
valencia,
viena

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.