Oprescu: În Capitală sunt deschise 117 şantiere, la şcoli, grădiniţe, spitale, străzi, monumente

Postat la 24 iulie 2013 41 afişări

Primarul general Sorin Oprescu a declarat, miercuri, că în Bucureşti se lucrează în 117 şantiere, deschise la şcoli, grădiniţe, creşe, pe bulevarde şi străzi, la spitale, monumente, imobile care sunt consolidate, la centre de asistenţă socială şi situaţii de urgenţă.

Oprescu: În Capitală sunt deschise 117 şantiere, la şcoli, grădiniţe, spitale, străzi, monumente

 Sorin Oprescu a spus că sunt deschise 26 de şantiere la unităţi de învăţământ, printre care şase corpuri de şcoală, 19 obiective şcolare unde se refac sau se construiesc anexe, respectiv săli de sport sau extinderi de corpuri noi, dar şi la ultima creşă din programul celor 13 realizate de Direcţia Generală de Asistenţă Socială a Municipiului Bucureşti.

Printre şantierele deschise la şcolile din Capitală, Oprescu a amintit Grupul Şcolar "Edmond Nicolau", Şcoala de Muzică şi Arte nr. 3, Şcoala nr. 173 şi Grădiniţa nr. 43.

"Lucrăm la finalizarea Centrului social multifuncţional de pe strada Turnu Măgurele, din Sectorul 4 şi suntem în construcţie pentru încă două centre pentru persoane disponibilizate, cu destinaţia asistenţei sociale a şomerilor, unul în Sectorul 1 şi celălalt tot în Sectorul 4", a declarat Sorin Oprescu, într-o conferinţă de presă în care a prezentat obiectivele unde se desfăşoară lucrări pe perioada verii.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/oprescu-in-capitala-sunt-deschise-117-santiere-la-scoli-gradinite-spitale-strazi-monumente-11150424
11150424
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.