Oprea: Am făcut demersuri pentru ca MAI să cumpere autospeciale de 57 de milioane de euro

Postat la 08 aprilie 2014 122 afişări

Ministrul Afacerilor Interne, Gabriel Oprea, a anunţat marţi, la prezentarea bilanţului ministerului pe 2013, că a făcut demersuri pentru achiziţionarea de autospeciale în valoare de 57 de milioane de euro, bani obţinuţi din venituri proprii al instituţiei pe care o conduce.

Oprea: Am făcut demersuri pentru ca MAI să cumpere autospeciale de 57 de milioane de euro

 Oprea a anunţat că, la nivelul ministerului, se urmăreşte rezolvarea problemelor legate de lipsa de autospeciale la toate structurile operative.

"Am iniţiat demersurile necesare în vederea reducerii deficitului de mijloace de mobilitate la structurile operative, prin utilizarea a 57 milioane euro din venituri proprii pentru dotarea unităţilor ministerului cu autospeciale", a spus ministrul Afacerilor Interne.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/oprea-am-facut-demersuri-pentru-ca-mai-sa-cumpere-autospeciale-de-57-de-milioane-de-euro-12430626
12430626
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.