Operatorul low-cost Wizz Air a anunţat o nouă reducere. Unde veţi putea zbura cu preţuri care pornesc de la 39 de lei

Autor: Ioana Matei Postat la 08 februarie 2018 175 afişări

Operatorul aerian low-cost oferă astăzi, 8 februarie (până la miezul nopţii), o reducere de 20% la toate zborurile.

Operatorul low-cost Wizz Air a anunţat o nouă reducere. Unde veţi putea zbura cu preţuri care pornesc de la 39 de lei

Compania a anunţat promoţia în contextul zilei îndrăgostiţilor, potrivit reprezentanţilor comapniei. Astfel, cu preţuri care pornesc de la 39 de lei, pasagerii pot să îşi planifice călătorii e în reţeaua Wizz Air.

 Reducerea de 20% se aplică la tarifele WIZZ Club Discount, inclusiv taxele şi tarifele non-opţionale, dar fără taxa de administrare. Perioada de călătorie este limitată, toate călătoriile trebuie finalizate până la 31 mai 2018. Preţul se aplică numai la rezervările efectuate pe wizzair.com sau pe aplicaţia mobilă WIZZ.

Compania aeriană low-cost Wizz Air operează o flotă de 88 de aeronave Airbus A320 şi A321 şi oferă aproximativ 550 de rute de la 28 de baze, ce asigură conexiunea între 145 de destinaţii din 43 de ţări. În cadrul companiei lucrează peste 3.500 de angajaţi.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.