Operatorul de servicii medicale MedLife a investit două milioane de euro în clinica deschisă la Constanţa

Autor: Razvan Muresan Postat la 12 noiembrie 2014 104 afişări

Compania MedLife, cel mai mare operator medical privat din România după venituri, a deschis, miercuri, prima clinică a companiei din Constanţa, după o investiţie totală de două milioane de euro. Unitatea tratează probleme ale pielii.

Operatorul de servicii medicale MedLife a investit două milioane de euro în clinica deschisă la Constanţa

„Constanţa reprezintă unul dintre oraşele strategice pentru planul nostru de extindere şi dezvoltare, fapt susţinut şi de investiţiile pe care le-am realizat până acum în această localitate. Am achiziţionat un laborator, am deschis o clinică de mari dimensiuni dotată cu echipamente medicale ce reprezintă o noutate chiar şi la nivel internaţional, am dezvoltat un centru de excelenţă în dermatologie estetică, am investit într-un departament performant de imagistică, şi nu în ultimul rând am amenajat o farmacie proprie. Toate aceste dezvoltări ne vor ajuta să ne consolidăm poziţia de lider în sud estul României şi să devenim operatorul medical preferat atât de companii, pe segmentul corporate, cât şi de plătitorii direcţi, pe segmentul de fee for services”, a declarat Mihai Marcu, preşedintele Consiliului de Administraţie al MedLife.

Clinica MedLife Constanţa oferă pacienţilor consultaţii şi investigaţii pentru 22 de specialităţi medicale, analize de laborator şi farmacie. Clinica din Constanţa dispune de un departament de imagistică dotat cu RMN 3T. 

După inaugurările de anul acesta ale clinicilor din Galaţi, Iaşi şi Constanţa, MedLife îşi propune ca anul viitor să deschidă cel puţin patru noi de clinici în alte oraşe mari din ţară. În primele şase luni ale anului, MedLife a raportat un număr de 1,3 milioane de pacienţi, exceptând abonaţii, iar până la finalul anului estimează că va depăşi 2,5 milioane de pacienţi.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
clinica,
constanta,
deschidere,
medlife
/actualitate/operatorul-de-servicii-medicale-medlife-a-investit-doua-milioane-de-euro-in-clinica-deschisa-la-constanta-13538202
13538202
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.