Omul de afaceri Cristian Burci, ridicat de DIICOT, pentru un prejudiciu de 25 mil .euro

Postat la 27 aprilie 2016 159 afişări

Omul de afaceri Cristian Burci, ridicat de DIICOT, pentru un prejudiciu de 25 mil .euro

Procurorii DIICOT au făcut, miercuri dimineaţa, patru percheziţii, atât la domiciliul omului de afaceri Cristian Burci, cât şi la sediul unui ziar pe care îl controlează, acesta urmând să fie dus la sediul DIICOT Olt pentru audieri.

DIICOT Olt a făcut, miercuri dimineaţa, patru percheziţii, dintre care una la domiciliul omul de afaceri Cristian Burci iar o alta la sediul unui ziar.

“Din actele de urmărire penală efectuate până la această dată a rezultat faptul că membrii grupului de criminalitate organizată, prin activitatea desfăşurată în perioada 2006 şi până în prezent, au creat un prejudiciu unei firme prin abuz în serviciu şi delapidare în valoare de 7.099.000 euro şi 3.811.756 lei”, au declarant pentru MEDIAFAX surse judiciare.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/omul-de-afaceri-cristian-burci-ridicat-de-diicot-pentru-un-prejudiciu-de-25-mil-euro-15274488
15274488
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.