OMAR HAYSSAM a fost PREDAT Poliţiei Române. Bogdan Oprea: Este în ţară, în arestul Poliţiei

Postat la 19 iulie 2013 61 afişări

Omar Hayssam a fost predat Poliţiei Române, vineri dimineaţă, anunţă purtătorul de cuvânt al şefului statului, Bogdan Oprea, precizând că nu se pot oferi în acest moment informaţii suplimentare şi menţionând că preşedintele Băsescu mulţumeşte instituţiilor şi ofiţerilor implicaţi în operaţiune. Predarea are loc la 7 ani după ce autorităţile constatau că Hayssam e de negăsit, acesta neprezentându-se la mai multe termene în procesul în care era judecat. O zi mai târziu, în 20 iulie 2006, Poliţia cerea emiterea unui mandat de urmărire internaţională pe numele lui, iar şefii SRI, SIE şi DGIPI demisionau.

OMAR HAYSSAM a fost PREDAT Poliţiei Române. Bogdan Oprea: Este în ţară, în arestul Poliţiei

 UPDATE 10:55 - Stroe: Omar Hayssam este în Arestul Poliţiei Capitalei

Ministrul Afacerilor Interne, Radu Stroe, a declarat că Omar Hayssam a fost dus în Arestul Poliţiei Capitalei, precizând că nu poate da amănunte privind operaţiunea de aducere în ţară a sirianului şi nici de unde a fost adus acesta.

Radu Stroe a spus că mai multe instituţii au fost implicate în operaţiunea de aducere a lui Omar Hayssam în ţară şi acesta este motivul pentru care el nu poate da amănunte legate de acest caz.

Ministrul de Interne a precizat că în cazul lui Omar Hayssam va fi urmată procedura obişnuită, adică analize medicale şi discutarea dosarului de către instituţiile abilitate.

Stroe a mai spus că nu poate preciza ora la care Omar Hayssam a fost adus în ţară şi nici procedura prin care acesta a revenit în România, deoarece nu cunoaşte aceste elemente.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Citeşte pe Gandul.ro

/actualitate/omar-hayssam-a-fost-predat-politiei-romane-bogdan-oprea-este-in-tara-in-arestul-politiei-11132293
11132293
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.