Oficial Fed: Statele Unite se afla pe drumul catre insolventa

Postat la 23 martie 2011 11 afişări

Statele Unite sunt pe drumul spre insolventa, iar liderii politici americani se afla intr-un moment de "cotitura", a declarat, marti, un oficial al Rezervei Federale americane (Fed).

"Daca vom continua pe drumul pe care ne-au pus autoritatile fiscale, vom deveni insolventi. Intrebarea este cand", a spus Richard Fisher, presedintele Rezervei Federale din Dallas, una dintre cele 12 institutii care intra in componenta Fed. Fisher este considerat unul dintre cei mai indrazneti sefi ai bancii centrale americane. Chiar daca masurile de ajustare vor fi dificile, Statele Unite vor lua deciziile necesare, a adaugat oficialul, intr-un discurs sustinut la Universitatea din Frankfurt. Bancherul a avertizat si asupra semnelor privind o reluare a stilului de tranzactii care au alimentat criza financiara.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
economie,
SUA,
Oficial Fed,
insolventa

Citeşte pe Gandul.ro

/actualitate/oficial-fed-statele-unite-se-afla-pe-drumul-catre-insolventa-8088067
8088067
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.