OFICIAL | Acestea sunt urnele pentru grupele Europa League. Steaua este în urna a doua, Astra - în a patra. Ce adversari pot întâlni şi cum ar putea arăta cele mai dificile grupe

Autor: Pro Sport Postat la 26 august 2016 72 afişări

România va avea două echipe în grupele Europa League

OFICIAL | Acestea sunt urnele pentru grupele Europa League. Steaua este în urna a doua, Astra - în a patra. Ce adversari pot întâlni şi cum ar putea arăta cele mai dificile grupe

România va avea două echipe în grupele Europa League, după calificarea fabuloasă a Astrei, care a reuşit să o elimine din nou pe West Ham. Steaua va intra în urna a doua, în timp ce Astra va face parte din urna a patra. Prima etapă din grupele Europa League este programată pe data de 15 septembrie.

Este o veste excelentă pentru coeficientul României, care astfel ar putea rămâne pe linia de plutire. De asemenea, pentru Astra este şi o gură de oxigen, prin bonusul de cel puţin 2,4 milioane de euro pe care-l va încasa. Asta înseamnă că vom avea din nou competiţie la vârful Ligii 1.

Variană imposibilă pentru Steaua: Manchester United, Steaua, Celta Vigo, Panathinaikos

Variantă uşoară pentru Steaua: Viktoria Plzen, Steaua, Rapid Viena, Dundalk

Varintă grea pentru Astra: Manchester United, AS Roma, Mainz, Astra

Variantă uşoarăpentru Astra: Plzen, Standard, Zurich, Astra

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
grupe,
astra,
europa league

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.