OFERTE DE SĂRBĂTORI: Pe Valea Prahovei şi în Braşov - de la 280 de lei până la 1.600 de euro. În Transilvania şi Bucovina - plimbări cu sănii trase de cai şi relaxare în jacuzzi

Postat la 20 decembrie 2012 15 afişări

Turiştii care îşi petrec sărbătorile pe Valea Prahovei sau în Braşov se pot bucura de saună, plimbări cu sănii, pot participa la tăierea porcului sau merge la colindat. Tarifele încep de la 280 de lei două nopţi de cazare, însă există şi varianta închirierii unei vile, pentru câteva mii de euro. Turiştii care îşi petrec sărbătorile de iarnă în Transilvania sau Bucovina se pot plimba cu sănii trase de cai, pot asista la tăierea porcului, pot practica sporturi extreme sau se pot relaxa în jacuzzi. Tarifele încep de la 100 de euro pentru un sejur de trei nopţi şi pot ajunge la 600 de euro.

Valea Prahovei - cea mai scumpă staţiune rămâne Sinaia

Hotelierii de pe Valea Prahovei au oferte speciale de sărbători, în timp ce proprietarii de pensiuni închiriază vilele pentru Revelion pe câteva mii de euro, unii dintre ei punând condiţii precum interdicţia de a aduce mâncare şi băutură din afară.

Preţurile de cazare la hotelurile şi pensiunile din staţiunile de pe Valea Prahovei sunt, anul acesta, egale sau cu cinci - zece procente mai mari decât anul trecut, spun hotelierii şi reprezentanţii agenţiilor de turism. Aceştia precizează că, acolo unde tarifele la cazare sunt mai mari, acestea sunt dublate de oferte speciale, gratuităţi sau diverse facilităţi pentru turişti. La fel ca şi în anii trecuţi, preţurile la cazare pe Valea Prahovei variază în funcţie de clasificarea unităţilor hoteliere, dar şi de staţiune.

Conform ofertelor puse la dispoziţie de Asociaţia pentru Promovarea şi Dezvoltarea Turismului Prahova, Sinaia, cea mai căutată dintre staţiunile de pe Valea Prahovei, rămâne şi în acest sezon cea mai scumpă dintre staţiunile prahovene.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Valea Prahovei,
Braşov,
euro
/actualitate/oferte-de-sarbatori-pe-valea-prahovei-si-in-brasov-de-la-280-de-lei-pana-la-1-600-de-euro-in-transilvania-si-bucovina-plimbari-cu-sanii-trase-de-cai-si-relaxare-in-jacuzzi-10404252
10404252
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.