Obama îndeamnă la modificarea legislaţiei privind armele de foc, în urma atacului de la Washington

Postat la 23 septembrie 2013 43 afişări

Barack Obama a îndemnat din nou la o modificare a legislaţiei privind deţinerea de arme de foc, duminică seara, în cursul unei ceremonii în memoria victimelor atacului armat comis luni într-un imobil aparţinând Marinei, la Washington.

Obama îndeamnă la modificarea legislaţiei privind armele de foc, în urma atacului de la Washington

 "Nicio altă naţiune avansată nu se confruntă cu acest tip de violenţe. Niciuna", a subliniat preşedintele american la Navy Yard, un cartier aflat în sud-estul capitalei federale, unde 12 persoane şi atacatorul au fost ucise.

"Nu este suficient să se plângă. Nu este suficient să se vorbească sau să se spună rugăciuni", a declarat Obama.

"Dacă vrem într-adevăr să onorăm aceşti 12 bărbaţi şi femei, dacă vrem cu adevărat să fim o ţară în care să putem munci, merge la şcoală şi merge să ne plimbăm pe stradă fără să fim afectaţi de violenţă şi fără să ne temem că sunt furate atâtea vieţi cu un glonţ de la o armă de foc, atunci trebuie să facem o schimbare", a insistat el.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/obama-indeamna-la-modificarea-legislatiei-privind-armele-de-foc-in-urma-atacului-de-la-washington-11378161
11378161
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.