Oamenii din acest sat trăiesc CEL MAI MULT DIN LUME. Care sunt secretele unei vieţi de peste un secol

Postat la 09 septembrie 2016 1177 afişări

Oamenii din acest sat trăiesc CEL MAI MULT DIN LUME. Care sunt secretele unei vieţi de peste un secol

Satul Acciaroli din sud-vestul Italiei nu este un loc obişnuit. Este un loc în care aproape toţi oamenii ajung să trăiască mai mult de 100 de ani. Longevitatea a devenit un adevărat fenomen pe aceste meleaguri, iar oamenii de ştiinţă au reuşit cu greu să găsească explicaţiile acestei situaţii.

Oamenii îşi duc aici viaţa liniştit, sunt mai sănătoşi decât alţi locuitori ai planetei şi sunt feriţi de maladiile secolului XXI care îngrijorează întreaga omenire. Satul pare desprins dintr-o lume pe care relele nu o pot atinge şi în care locuitorii îşi duc existenţa de veacuri în acelaşi fel. „Am descoperit că ei nu dezvoltă acelaşi tip de boli cronice pe care le vedem în restul lumii, cum ar fi bolile de inimă, obezitatea sau Alzheimerul”, a explicat unul dintre cercetători.

Există, totuşi, câţiva factori identificaţi de oamenii de ştiinţă ca având o contribuţie la longevitatea oamenilor din Acciaroli. Află aici cum reuşesc oamenii să trăiască şi mai mult de un secol

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.