O tânără de 31 de ani, fost casier, ajunge în board-ul Rompetrol Rafinare. Acum este consilier la Secretariul General al Guvernului

Postat la 20 ianuarie 2018 81 afişări

O tânără de 31 de ani, fost casier, ajunge în board-ul Rompetrol Rafinare. Acum este consilier la Secretariul General al Guvernului

Acţionarii Rompetrol Rafinare (RRC), companie care operează rafinările Petromidia Năvodari, şi care are 2,47 miliarde de lei capitalizare la bursa românească, l-au înlocuit din consiliul de administraţie pe Marius Mitruş, 38 de ani, consilier al guvernatorului BNR Mugur Isărescu încă din 2013 şi fost director adjunct la SRI, cu Nicoleta Viorica Soisun, 31 de ani, se arată la bursă.

În CV-ul noului membru din board-ul companiei se arată că Nicoleta Viorica Soisun a lucrat în perioada 2006-2007 în funcţia de casier la casa de editură şi presă Realitatea Românească pentru ca ulterior să ajungă direct referent la Canceleria Primului-ministru, care în perioada 2007-2009 a fost Călin Popescu Tăriceanu.

Citeşte mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.