O tânără de 21 de ani din România va lucra la cea mai mare şcoală privată de business din Europa

Postat la 03 septembrie 2016 287 afişări

O tânără de 21 de ani din România va lucra la cea mai mare şcoală privată de business din Europa

Să te naşti în România, să faci studii la Paris, ca să ajungi să fi invitată să lucrezi pentru cea mai mare şcoală privată de business din Europa. O istorie de succes a româncei Andreea Grad, care la vârsta de doar 21 ani a reuşit să-şi creeze drumul către o carieră de invidiat.

Aflaţi pentru ce trebuie să fii pregătit dacă ţi-ai pus în plan să devii cetăţean de onoare în localitatea ta, şi care sunt paşii pentru a atinge scopuri mari.

Andreea Grad, o bistriţeancă ambiţioasă a decis să studieze la Université Paris-Sorbonne, una dintre cele mai bine cotate universităţi din lume, scrie b1.ro. Andreea a primit titlul de cetăţean de onoare al comunei natale, a făcut liceul la Bistriţa, în cadrul Colegiului Naţional «Andrei Mureşanu», iar astăzi este admisă la un dublu masterat în Franţa.

„Alegerea unei facultăţi reprezintă cel mai mare challenge al ultimului an de liceu. Pentru mine a fost relativ simplu, îmi doream să studiez în Franţa încă din clasa a 10-a când, în cadrul unui schimb de experienţă şcolar, organizat de către Primăria Municipiului Bistriţa, am avut ocazia să cunosc acest nou univers. Si cum e relativ ieftin să visezi, am început şi eu..

Mulţi dintre prietenii care deja studiau în străinătate mă încurajau să fac acest pas şi apoi reuşita de la Bacalaureat a încununat această decizie, deja destul de bine conturată la acea perioadă. Absolvisem un profil bilingv, posibilităţi erau multe să studiez şi în ţară, însă nu îmi vedeam viitorul ca fiind translator sau profesor de franceză”, a povestit şefa de promoţie de la Sorbona.

Andreea consideră că şcoala din Franţa pune în valoare calităţile indiferent de domeniu.

Cititi mai multe pe www.romani-buni.info

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.