O piramidă ascunsă sub straturi de pământ ar putea fi cea mai mare construcţie realizată vreodată

Postat la 31 august 2016 5252 afişări

O piramidă ascunsă sub straturi de pământ ar putea fi cea mai mare construcţie realizată vreodată

Deşi Marea Piramidă din Giza este, de departe, cea mai populară structură de acest tip din întreaga lume, ea nu este, însă, cea mai mare piramidă construită până acum.

Titlul este deţinut de Marea Piramidă din Cholula, un templu aztec din Puebla, Mexic, al cărei volum este dublu faţă de cel al construcţiei antice din Egipt.

Motivul pentru care piramida din Cholula nu este atât de cunoscută este că ea se află sub straturi groase de pământ, care o fac să arate mai degrabă ca un munte şi nu ca un templu.

Citeşte aici mai multe despre piramida ascunsă sub straturi de pământ, care ar putea fi cea mai mare construcţie realizată vreodată

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
piramida,
constructie,
crestere,
pamant,
ascundere,
mexic,
refuz

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.