O maşină a intrat într-un loc de joacă din Bucureşti: un copil este rănit

Autor: Laura Buciu Postat la 12 septembrie 2022 101 afişări

O maşină a intrat într-un loc de joacă din Bucureşti: un copil este rănit

O maşină a intrat, luni, într-un loc de joacă pentru copii, situat într-un ansamblu rezidenţial din Capitală. Cazul a fost preluat de Poliţia Capitalei care face cercetări, după ce un copil care se dădea în leagăn a fost rănit.

O maşină a intrat, luni, într-un loc de joacă din ansamblul rezidenţial din Sectorul 4 al Capitalei.

Este vorba despre Cartierul Solar, situat pe strada Metalurgiei.

Un copil care se dădea în leagăn a fost lovit de maşină.

Acesta a plecat cu familia spre Spitalul Bagdasar Arseni, din Capitală, pentru că este rănit la cap. Copilul este conştient şi stabil, dar are un traumatism cranio-cerebral.

Poliţia Capitalei a preluat cercetările în acest caz.

Din primele verificări, poliţiştii au constatat faptul că o maşină condusă de o femeie, în timp ce se deplasa în incinta ansamblului rezidenţial, în apropierea unui loc de joacă, a intrat în coliziune cu acesta.

Cercetările sunt continuate de către Secţia 26 Poliţie, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor producerii accidentului de circulaţie.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
maşină,
joacă,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.