O legendă a muzicii A MURIT azi noapte. „L-am pierdut pe unul dintre cei mai respectaţi şi prolifici muzicieni”

Postat la 11 noiembrie 2016 1402 afişări

O legendă a muzicii A MURIT azi noapte.  „L-am pierdut pe unul dintre cei mai respectaţi şi prolifici muzicieni”

Unul dintre muzicienii uriaşi ai planetei a murit azi noapte. „Anunţăm cu regret că legendarul poet, textier şi artist, a trecut în nefiinţă. L-am pierdut pe unul dintre cei mai respectaţi şi prolifici muzicieni. La Los Angeles va fi organizată în curând o ceremonie de comemorare. Familia face apel la respectarea intimităţii în timpul funeraliilor”, a fost anunţul publicat pe pagina oficială de Facebook a artistului. 

Cântăreţul a concertat şi în România, cea mai recentă vizită fiind cea din 22 septembrie 2012, când a susţinut un concert memorabil în Piaţa Constituţiei. 

Află aici cine este  legenda  muzicii mondiale care A MURIT azi noapte.  „L-am pierdut pe unul dintre cei mai respectaţi şi prolifici muzicieni”

Urmărește Business Magazin

/actualitate/o-legenda-a-muzicii-a-murit-azi-noapte-l-am-pierdut-pe-unul-dintre-cei-mai-respectati-si-prolifici-muzicieni-15942808
15942808
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.