O femeie a depozitat la o bancă 50.000 de monede. Angajaţii băncii au stat să le numere o zi întreagă

Autor: Octavian Calei Postat la 25 august 2013 369 afişări

O femeie a depozitat la o bancă trei saci plini cu monezi care au fost număraţi de către 18 angajaţi timp de o zi întreagă, scrie Business Insider.

O femeie a depozitat la o bancă 50.000 de monede. Angajaţii băncii au stat să le numere o zi întreagă

O femeie a depozitat la o bancă trei saci cu monezi care au fost număraţi de către 18 angajaţi timp de o zi întreagă, scrie Business Insider.

Angajaţii unei bănci din China au numărat timp de opt ore 5.000 de yuani datorită unui bărbat care a plătit o parte dintr-o amendă pentru agresiune fizică în monede de câte 0,1 yuani.

Banii au fost plătiţi în contul unei femei care fusese agresată împreună cu soţul ei de către proprietarul unui restaurant. Femeia a suferit o contuzie cerebrală iar soţul ei a plecat din local cu trei coaste rupte.

Instanţa de judecată i-a acordat femeii dreptate şi l-a condamnat pe agresor să-i plătească o despăgubire în valoare de 68.000 yuani (8.300 de euro). Proprietarul restaurantului a plătit o parte din sumă, 10.000 de yuani (1.200 de euro), în monede de câte 0,1 yuani.

Femeia a depozitat la bancă jumătate din mărunţiş, care a fost contabilizat de către 18 angajaţi timp de aproape o zi întreagă.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
banca,
angajati,
femeie
/actualitate/o-femeie-a-depozitat-la-o-banca-50-000-de-monede-angajatii-bancii-au-stat-sa-le-numere-o-zi-intreaga-11270515
11270515
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.