O companie lansează două produse ideale pentru birourile gălăgioase

Autor: Andra Stroe Postat la 10 octombrie 2018 43 afişări

Plantronics, pionier în domeniul echipamentelor audio şi un lider în industria comunicaţiilor, a lansat la nivel mondial două noi modele de căşti audio concepute pentru a reduce zgomotul ambiental ca sursă de distragere a atenţiei şi factor costisitor de scădere a productivităţii individuale.

O companie lansează două produse ideale pentru birourile gălăgioase

Potrivit unui sondaj Oxford Economics, aproape două treimi dintre angajaţii chestionaţi au spus că lipsa unui spaţiu liniştit pentru concentrare are un efect negativ asupra productivităţii, satisfacţiei profesionale şi stării de bine. Noile căşti Savi şi Voyager dispun de tehnologia de reducere a zgomotului ambiental şi le permit utilizatorilor să fie mai mobili în birouri.

Portofoliul companiei de comunicaţii integrate şi soluţii de colaborare cuprinde căşti, software, telefoane de birou, sisteme de conferinţă video şi audio, servicii.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
lansare,
zgomot,
scadere

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.