O companie franceză caută 400 de cunoscători de limbi străine în Bucureşti şi Galaţi

Autor: Ioana Matei Postat la 14 ianuarie 2014 776 afişări

Multinaţionala franceză specializată în servicii de oustsourcing Webhelp anunţă că este în căutarea a 400 de noi colaboratori cunoscători de limbi străine.

O companie franceză caută 400 de cunoscători de limbi străine în Bucureşti şi Galaţi

Posturile disponibile sunt dedicate celor care vorbesc limbi precum franceza, germana, spaniola, italiana, poloneza, engleza, olandeza, greaca, etc) şi cuprind profile precum cele de consultant clientelă, backoffice adviser,  customer adviser, partner relationship manager, client relation consultant, premium relationship manager, assistant for sales department, customer service relationship manager, digital writer, digital support consultant, tehnical product adviser sau conseiller produits beauté.

Webhelp a lansat propriul site de recrutare job.webhelp.ro în scopul găsirii candidaţilor. Site-ul, disponibil în trei limbi, franceză, engleză şi română, permite candidaţilor să afle mai multe despre joburile oferite de companie, să participe la  concursuri şi să afle mai multe despre profesiile disponibile în cadrul companiei graţie seminarului web.

Compania promite să contacteze toţi candidaţii care aplică pe portalul propriu în termen de  24 de ore pentru a fi invitaţi să participe la procesul de selecţie din cadrul companiei.

Cu sedii în Bucureşti şi Galaţi, Webhelp este o multinaţională de origine franceză specializată în servicii de outsourcing. Creată în 2000, Webhelp are în prezent peste 35 de centre în 8 ţări (Franţa, Marea Britanie, Africa de Sud, Maroc, Belgia, România, Algeria, Madagascar) şi peste 17 500 de salariaţi în întreaga lume.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/o-companie-franceza-cauta-400-de-cunoscatori-de-limbi-straine-in-bucuresti-si-galati-11898962
11898962
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.