O companie din industria automotive din China, interesată să investească 12 mil. de euro în Arad

Postat la 21 aprilie 2017 212 afişări

O companie din industria de componente auto din China, care vrea să se apropie de vestul Europei, intenţionează să investească circa 12 milioane de euro pentru a deschide o fabrică în vestul ţării, unde ar angaja 300 de persoane. Reprezentanţii firmei s-au întâlnit, vineri, cu viceprimarul Aradului.

O companie din industria automotive din China, interesată să investească 12 mil. de euro în Arad

Reprezentanţii companiei chineze, care desfăşoară afaceri în industria de componente auto, s-au întâlninit cu viceprimarul municipiului Arad, Călin Bibarţ pentru a tatona investiţia în Arad.

„Compania mai analizează posibilităţi în Bulgaria sau Ungaria, însă preferă România, unde se ia în calcul Arad", a declarat, vineri, corespondentului MEDIAFAX, Florina Bota-Ştefan, care consiliează compania chineză.

Compania mai are câte o fabrică în China şi Mexic, iar acum vrea să investească în vestul României sau în altă ţară din Europa de Est, având în vedere că are mulţi clienţi importanţi în ţări din vestul Europei.

La Arad, investitorii s-au întâlnit cu autorităţile, care i-au asigurat pe reprezentanţii companiei chineze de tot suportul.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.