O companie axată pe un hobby din ce în ce mai căutat în rândul românilor anunţă că se extinde peste graniţe. Despre ce business este vorba

Autor: Andra Stroe Postat la 01 martie 2021 362 afişări

O companie axată pe un hobby din ce în ce mai căutat în rândul românilor anunţă că se extinde peste graniţe. Despre ce business este vorba

Distribuitorul autorizat de maşini profesionale de cusut şi brodat Bro Rom Bucureşti anunţă că se va extinde la nivel internaţional, după un an de creşteri semnificative în ceea ce priveşte vânzarea maşinilor de brodat, surfilat şi cusut.

Anul 2020 a fost un an al recordurilor în piaţa maşinilor de cusut, brodat şi surfilat pentru companie, chiar şi în contextul pandemiei de SARS-CoV-2, datorită activităţii din mediul online, unde a avut o prezenţă activă şi o implicare continuă în creşterea notorietăţii brandului prin e-commerce.

„Anul 2020 a fost un an plin de provocări pentru toate domeniile. Schimbările au fost la tot pasul şi am încercat să rămânem permanent conectaţi pentru a răspunde rapid cererilor şi a veni în sprijinul persoanelor pasionate de tot ce înseamnă croitorie. Am rămas plăcut impresionaţi de faptul că oamenii au decis să se întoarcă la vechile pasiuni şi să folosească timpul liber într-un mod productiv şi creativ”, spune Dan Coandă, director operaţional Bro Rom.

Deşi în cazul maşinilor industriale s-au înregistrat mai puţine cereri, maşinile de brodat au cunoscut creşteri substanţiale de vânzări în acest an. De asemenea, s-a observat un interes şi în zona maşinilor de tricotat casnice, motiv pentru care oferta Bro Rom se va extinde odată cu noul an.

„Pentru anul 2021 ne dorim menţinerea trendului ascendent din ultimii ani în ceea ce priveşte dezvoltarea hobby-urilor şi a micilor afaceri din domeniul croitoriei. Astfel, noi suntem pregătiţi pentru un an plin de provocări cu planuri şi noi obiective”, susţine Dan Coandă.

În ceea ce priveşte planul de dezvoltare pentru noul an, compania îşi propune extinderea pe piaţa internaţională prin găsirea partenerilor de peste graniţă din Republica Moldova şi Bulgaria, unde este urmărită realizarea unui parteneriat stabil şi pe termen lung.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
masini,
crestere,
dezvoltare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.