O companie auto livrează clienţilor care cumpără maşini de la ei combustibil direct acasă

Postat la 11 octombrie 2016 120 afişări

O companie auto livrează clienţilor care cumpără maşini de la ei combustibil direct acasă

Bentley a început să ofere clienţilor un serviciu prin care livrează carburant acasă prin intermediul unei simple aplicaţii pentru smartphone. Probabil că era doar o chestiune de timp. Într-o perioadă în care o singură apăsare pe ecranul telefonului este suficientă pentru a comanda produsele electronice sau alimentare care să fie livrate la domiciliu, apariţia unui serviciu asemănător pentru livrarea carburantului era inevitabilă, scrie radioresita

Cei de la Bentley au decis să testeze aplicarea unei astfel de soluţii în parteneriat cu Filld, o aplicaţie mobilă special dezvoltată în acest scop. Astfel, prin utilizarea aplicaţiei Filld for Bentley, clienţii trebuie doar să aleagă data livrării, iar cantitatea de carburant solicitată va fi livrată de o echipă care se va ocupa inclusiv de umplerea rezervorului.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
masini,
auto,
clienti,
combustibili,
companie,
livrare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.