Ryanair face angajări în România: ”niciun tip de experienţă nu este necesară”

Postat la 12 ianuarie 2017 151 afişări

Ryanair face angajări în România: ”niciun tip de experienţă nu este necesară”

Agenţia de recrutare de personal navigant pentru operatori aerieni Crewlink a anunţat că va derula o campania de recrutare de însoţitori de zbor pentru Ryanair în România. Datele la care se vor derula interviurile sunt: 27 ianuarie, 17 februarie şi 7 martie – Bucureşti; 15 februarie – Cluj Napoca. 

”Toţi ne dorim ca visurile noastre să se împlinească la început de an. Transformaţi anul acesta toate visele voastre în realitate zburând în toată Europa cu linia aeriană care creşte în ritmul cel mai rapid pe acest continent. Aplicaţi acum şi începeţi experienţa şi aventura vieţii în 2017” spune, Andrew Swan, director general al Crewlink. 

Potrivit informaţiilor trimise de reprezentanţii companiei de recrutare, niciun tip de experienţă în domeniu nu este necesară pentru a obţine postul de însoţitor de zbor. 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.