Nouă din cele mai mari douăzeci de companii din România, cu afaceri de 17 mld. euro, şi-au schimbat CEO-ul în 2018

Postat la 31 decembrie 2018 96 afişări

Primele două companii din România – Dacia şi OMV Petrom - retailerii Carrefour şi Mega Image, producătorul de ţigarete British American Tobacco, producătorii din auto Star Assembly (Daimler) şi Ford România, liderul industriei grele ArcelorMittal Galaţi şi compania din energie Romgaz şi-au schimbat şefii în 2018.

Nouă din cele mai mari douăzeci de companii din România, cu afaceri de 17 mld. euro, şi-au schimbat CEO-ul în 2018

Schimbările de la vârful companiilor mari transformă 2018 în anul cu cele mai multe mutări de management, arată o analiză a ZF care ia în calcul informaţiile anunţate de cele mai mari 20 de companii din economie după cifra de afaceri. Topul nu include băncile sau societăţiile financiare, iar în cazul grupurilor OMV Petrom, Lukoil şi Rompetrol este analizată o singură companie. Fiecare din cele trei grupuri de firme au câte 2 companii în top 20 (comerţ şi rafinare).

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
companii,
romania,
schimbare,
crestere,
afaceri,
ceo,
companie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.