Noii miniştri ai Cabinetului Grindeanu au depus jurământul la Palatul Cotroceni

Postat la 03 aprilie 2017 43 afişări

Graţiela Gavrilescu şi Viorel Ilie au depus, luni, jurământul de învestitură în funcţiile de ministru al Mediului, respectiv pentru Relaţia cu Parlamentul, după ce preşedintele Klaus Iohannis a semnat decretele de numire în funcţie, dar şi de revocare a lui Daniel Constantin.

Noii miniştri ai Cabinetului Grindeanu au depus jurământul la Palatul Cotroceni

La ceremonia de la Palatul Cotroceni au participat şi Călin Popescu Tăriceanu şi Liviu Dragnea. După depunerea jurămintelor de către noii miniştri, preşedintele Klaus Iohannis a avut un scurt schimb de replici cu preşedinţii celor două Camere. Apoi preşedintele a dat mâna şi glumit cu premierul Sorin Grindeanu.

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat luni decretele de numire în funcţie pentru Graţiela Gavrilescu -viceprim-ministru şi ministru al Mediului şi Viorel Ilie - ministru pentru Relaţia cu Parlamentul.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.