Nicuşor Dan: Nu există consens privind preţul gigacaloriei

Autor: Laura Buciu Postat la 20 noiembrie 2021 31 afişări

Proiectul de hotărâre privind noul preţ al gigacaloriei nu este încă pe ordinea de zi a şedinţei Consiliului General al Municipiului Bucureşti (CGMB), deoarece nu s-a ajuns la un consens în majoritatea USR-PNL-PMP, anunţă, vineri seara, primarul Capitalei, Nicuşor Dan.

Nicuşor Dan: Nu există consens privind preţul gigacaloriei

Nicuşor Dan anunţă, vineri seara, că a convocat CGMB pentru data de 26 noiembrie.

„Proiectul de hotărâre privind noul preţ al gigacaloriei nu este pentru moment pe ordinea de zi, întrucât nu s-a ajuns la un consens în majoritatea USR-PNL-PMP. Sunt optimist că până la momentul şedinţei vom ajunge la o poziţie comună, iar proiectul va intra pe ordinea de zi suplimentară şi va fi votat”, spune Nicuşor dan.

Primarul precizează că va continua discuţiile cu consilierii generali din majoritatea USR-PNL-PMP şi, în paralel, va insista la Guvern pentru ca Primăria Capitalei să obţină o sumă cât mai mare pentru acoperirea creşterii preţului gigacaloriei.

„Voi face tot ceea ce e omeneşte posibil pentru ca bucureştenii să fie cât mai puţin afectaţi de creşterea costurilor cu încălzirea”, promite Dan.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
nicuşor dan,
gigacalorie,
primărie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.