Nicuşor Dan, discuţie cu ministrul Energiei: Urmează paşi concreţi pentru achiziţia ELCEN

Autor: Mediafax Postat la 12 mai 2021 31 afişări

Nicuşor Dan, discuţie cu ministrul Energiei: Urmează paşi concreţi pentru achiziţia ELCEN

Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a discutat, miercuri, cu ministrul Energiei, Virgil Popescu, şi a reafirmat intenţia Primăriei Bucureşti de a cumpăra producătorul de energie ELCEN.

Nicuşor Dan s-a întâlnit cu ministrul Energiei, Virgil Popescu, pentru a continua discuţiile despre îmbunătăţirea sistemului de termoficare al Bucureştiului.

„Am reafirmat intenţia Primăriei Capitalei de a cumpăra producătorul de energie ELCEN, pentru a avea un sistem de producţie şi distribuţie a energiei termice aflat sub controlul municipalităţii, deci mai eficient şi mai simplu de gestionat. Autorităţile centrale susţin această soluţie, pe care eu o consider un element extrem de important în efortul de a asigura buna furnizare a apei calde şi căldurii în Bucureşti”, a spus Dan, pe Facebook.

Potrivit acestuia, urmează, de comun acord cu Ministerul Energiei, paşi concreţi în vederea achiziţiei ELCEN.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
dan,
elcen,
popescu,
energie,
ministru,
nicusor dan

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.