Nicolicea, către presă: Staţi aici tolăniţi ca la autogară

Postat la 27 iunie 2018 101 afişări

Deputatul PSD, Eugen Nicolicea, a afirmat, în legătură cu decizia ca liftul de lângă biroul lui Liviu Dragnea să fie folosit exclusiv de parlamentari, că presa are toate dotările create la nivelul P, dar că jurnaliştii stau "tolăniţi ca la autogară", pe holul din faţa plenului Camerei Deputaţilor.

Nicolicea, către presă: Staţi aici tolăniţi ca la autogară

Întrebat de ce a fost luată măsură ca liftul de lângă biroul preşedintelui Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, să fie folosit numai de către aleşi, pe lângă măsurile de securitate ca invitaţii să nu mai intre în Casa Poporului, fără aprobarea secretariatului general, Eugen Nicolicea a răspuns: "Păi nu vă vizează doar pe dumneavoastră, vizează absolut pe toată lumea. Aveţi grijă pe viitor de reacţii. (...) Aceasta e o atitudine eronată a dumitale. Dumneavoastră aveţi jos la P toate dotările. Aveţi tot ce vă trebuie acolo? Şi dumneavoastră staţi tolăniţi aici ca la autogară."

Miercuri, în Parlament, s-au luat măsuri sporite de securitate cu ocazia dezbaterii şi votului asupra moţiunii de cenzură, în plenul reunit al Camerei Deputaţilor şi Senarului, liftul de lângă biroul lui Liviu Dragnea putând fi folosit exclusiv de parlamentari.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.