Nemţii de la Deutsche Telekom taie în carne vie: Compania restructurează o divizie întreagă şi concediază 10.000 de angajaţi

Autor: Alex Ciutacu Postat la 22 iunie 2018 4016 afişări

Nemţii de la Deutsche Telekom taie în carne vie: Compania restructurează o divizie întreagă şi concediază 10.000 de angajaţi

Deutsche Telekom elimină mai mult de un sfert din personalul angajat în unitatea de servicii informatice, care este pe pierdere de mai mulţi ani, potrivit Bloomberg.

Divizia T-Systems va pierde 10.000 de angajaţi, dintre care 6.000 sunt situaţi în Germania, în următorii trei ani, spune purtătorul de cuvânt Harald Lindlar. Unitatea de tehnologie care încearcă să concureze cu start-up-uri mai agile de cloud şi cu multinaţionale gigant, are aproximativ 37.000 de angajaţi.

Scopul reducerii de personal este reducerea costurilor cu 600 de milioane de euro până în 2021 pentru ca CEO-ul grupului, Adel Al-Saleh să poată reinvesti o parte din bani în „zone de creştere”, spune Lindlar.

Citeşte continuarea articolului pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
angajati,
deutsche telekom,
carne

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.