Nebunia unui om s-a transformat într-o industrie! Mii de români fac acum ceva ce acum zece ani părea o utopie!

Postat la 31 ianuarie 2018 148 afişări

„…De ce alergi tu, om sănătos la cap, pe munte? De ce alergi pieptiş, pe poteci nemarcate? Ca să dai ochii cu ursul? Sau te sfâşie câinii de la stână? Să te zgârii? Să transpiri? Ieri, pe vremea asta, stăteai în pat. Era bine. Te uitai la un film şi beai o bere. Iar acum... Uită-te la tine! Ştii ce? Mai bine renunţi!

Nebunia unui om s-a transformat într-o industrie! Mii de români fac acum ceva ce acum zece ani părea o utopie!

Dacă-ţi rupi un picior? Dacă răceşti? Dacă vine ploaia? TU NU GÂNDEŞTI? Hai, renunţă!

 

…Uite cât mai ai de urcat! Sigur te prinde noaptea, că disperarea te-a prins demult! Ei, ţi-am spus? Ţi-am spus că aşa va fi? Normal! Normal! Deja ai ajuns la vorba mea, blestemi clipa în care te-ai apucat de trebşoara asta. Renunţă odată, cât încă poţi! Vine acum punctul de control. Gata, gata, ajungi acolo, spui că nu mai, că ţi-a ajuns. Au ei grijă pe urmă. Trebuie doar să renunţi. Atât. Să spui că nu mai poţi. Şi se termină totul.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
industrie,
romani,
transformare,
uitare,
refuz,
bere,
caini,
film,
munte

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.