Musette a deschis un nou magazin în Sun Plaza şi plănuieşte să mai inaugureze alte două spaţii în 2015

Autor: Ioana Mihai-Andrei Postat la 14 aprilie 2015 769 afişări

Al 27-lea magazin Musette, brandul românesc de încălţăminte şi accesorii, s-a deschis la Sn Plaza, retailerul plănuind să-şi crească reţeaua cu alte două spaţii, în Bucureşti şi în Brăila.

Musette a deschis un nou magazin în Sun Plaza şi plănuieşte să mai inaugureze alte două spaţii în 2015

Afacerea a fost fondată în 1992, Musette având în portofoliu pantofi pentru femei şi bărbaţi, genţi şi accesorii din piele, toate produsele fiind realizate în Europa.

Sursa de inspiraţie a colecţiei primăvară-vară 2015 a Musette este opera marelui artist Constantin Brâncuşi, în special sculpturile din bronz perfect lustruite, sculpturile din marmură, structurile romboide ale Colanei Infinite şi simbolistica Porţii Sărutului.

Sun Plaza Shopping Center, aflat în sudul capitalei, este un proiect dezvoltat şi deţinut de S IMMO AG, listată la Bursa din Viena, fiind cea mai veche companie de investiţii imobiliare din Austria. În prezent proiectul este administrat de CBRE România. Deschis în februarie 2010, centrul comercial Sun Plaza are peste 130 de magazine internaţionale între care Cora, Baumax, H&M, Zara, opţiuni de divertisment precum complexul cinematografic Cinema City ce deţine 15 ecrane, o zona dedicată pentru bowling, o terasă de vară aflată la înălţime şi restaurante.

Sun Plaza are o suprafaţă închiriabilă de 81.000 m2 şi peste 210.000 de m2 suprafaţă construită. Centrul are o capacitate de 2.000 de locuri de parcare.

CBRE Group, Inc. (NYSE:CBG), companie listată la S&P 500, cu sediul central în Los Angeles, este cea mai mare firmă de servicii comerciale imobiliare din lume (conform veniturilor din anul 2012). Compania are aproximativ 37.000 de angajaţi (excluzând afiliaţii) şi deserveşte proprietarii de active imobiliare, investitorii şi chiriaşii prin intermendiul celor peste 300 de birouri din întreaga lume (excluzând afiliaţii).

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
deschidere,
magazin,
sun plaza,
Musette,
pantofi,
piele,
braila
/actualitate/musette-a-deschis-un-nou-magazin-in-sun-plaza-si-planuieste-sa-mai-inaugureze-alte-doua-spatii-in-2015-14120757
14120757
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.