Moving Express Bucureşti, cea mai nouă sală de fitness a grupului Moving, se deschide pe 15 Ianuarie, în galeria Cora Lujerului

Autor: Ioana Mihai-Andrei Postat la 21 noiembrie 2014 1230 afişări

Moving Express, cea de-a doua marcă a reprezentantului Club Moving România, inaugurează la începutul lunii ianuarie prima locaţie din Bucureşti şi cea de-a patra pe care reţeaua o are în toată România.

Moving Express Bucureşti, cea mai nouă sală de fitness a grupului Moving, se deschide pe 15 Ianuarie, în galeria Cora Lujerului

Situată în incinta Cora Militari, unul din cele mai vizitate centre comerciale din Bucureşti, sala va avea o suprafaţă de 1.600 de metri pătraţi şi dispune de studio de aerobic, studio de cycling, zonă de fitness cu aparate asistate şi greutăţi libere, TRX, zonă de boxing, o zona de Functional Training echipată cu sistemul Omnia Training, o pistă de alergare interioară, vestiare şi zone de duşuri.

Proiectul a fost dezvoltat în urma unei investiţii care se ridică la aproximativ 500.000 de euro. “Ne-am dorit foarte mult să fim prezenţi cu Moving Express şi în Bucureşti, unde sunt foarte mulţi tineri care înţeleg importanţa unui stil de viaţă sănătos şi modern, din care sportul nu lipseşte. Am ales zona Militari pentru că oferă acces facil la mijloacele de transport şi se află în proximitatea zonelor rezidenţiale Militari, Crângaşi, Politehnică, Drumul Taberei, Cotroceni”, a declarat Delia Iliasa, General Manager - Club Moving România.

Self-fitness şi virtual training reprezintă două tendinţe care, în ultimii ani, s-au dezvoltat foarte puternic în Europa şi constau în adoptarea unui stil de antrenament în ritm propriu, cu ajutorul cursurilor virtuale, ţinute de cei mai buni instructori din ţară şi din străinătate. În completarea acestor două concepte noi de fitness, Moving Express va introduce un program complex de clase de aerobic.

Primele 300 de persoane care vor achiziţiona până în data de 15 ianuarie un abonament la Express Moving Militari vor plăti un preţ promoţional de 119 de lei/ lună, urmând ca, dupa deschiderea oficială, preţul să rămână 189 de lei/lună. În ambele cazuri, preţul include accesul nelimitat la toate facilităţile şi programele sălii, orarul de funcţionare fiind 08.00 – 22.00.

Clienţii Moving Express vor regăsi în noua sală de fitness echipament de ultimă generaţie, aparate ergonomice. Aparatele de tip circuit training sunt destinate să simplifice felul în care clienţii fac sport. Folosind constant aceste aparate, se poate remarca o creştere a performanţei şi a rezultatelor.

Moving Express Militari face parte din reţeaua Club Moving România, franciza  a Groupe Moving Franţa, unul dintre cei mai importanţi jucători pe piaţa de fitness, atât pe plan naţional, cât şi la nivel european. Reţeaua Moving este prezentă în România din anul 2010, iar până la finalul anului 2014 va include 4 locaţii Club Moving şi 4 cluburi Moving Express. Operatorul anunţă, totodată, deschiderea a 7 noi cluburi în anul 2015.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
fitness,
Moving,
sala,
cora
/actualitate/moving-express-bucuresti-cea-mai-noua-sala-de-fitness-a-grupului-moving-se-deschide-pe-15-ianuarie-in-galeria-cora-lujerului-13610909
13610909
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.