Moştenitorul unuia dintre cele mai mari imperii financiare din lume a murit la vârsta de doar 57 de ani

Autor: Alex Ciutacu Postat la 18 ianuarie 2021 1344 afişări

Moştenitorul unuia dintre cele mai mari imperii financiare din lume a murit la vârsta de doar 57 de ani

Benjamin de Rothschild, cel care supraveghea imperiul bancar început de tatăl său în 1953, a murit săptămâna trecută la vârsta de 57 de ani, în urma unui infarct, potrivit The Independent.

Grupul Edmond de Rothschild, a cărui preşedinte era Benjamin, a anunţat că acesta a murit în după-amiaza zilei de vineri, în locuinţa sa din Pregny, Elveţia.

Din 1997, Benjamin de Rothschild a condus grupul bancar denumit după tatăl său. Astăzi, grupul Edmond de Rothschild are active totale de circa 160 de miliarde de euro.

Forbes a estimat averea lui Benjamin de Rothschild la 1,5 miliarde de dolari. El este descendentul familiei Rothschild, care are o istorie activă de aproape 300 de ani în industria bancară din Europa.

Într-un comunicat de presă care anunţa decesul moştenitorului, grupul pe care l-a condus a transmis că el era pasionat de finanţe, automobile şi vinuri.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.