Monica Niculescu şi Hao-Ching Chan, înfrângere drastică în finala probei de dublu, la Wimbledon: 0-6, 0-6 cu Makarova/Vesnina

Autor: Denis Şchiopu Postat la 16 iulie 2017 98 afişări

Perechea Monica Niculescu/Hao-Ching Chan (România/Taiwan), cap de serie numărul 9, a pierdut, sâmbătă seară, finala turneului de la Wimbledon, al treilea Grand Slam al anului.

Niculescu şi partenera sa au fost învinse, scor 0-6, 0-6, de rusoaicele Ekaterina Makarova şi Elena Vesnina, favoritele cu numărul 2 ale competiţiei. Partida a durat doar 55 de minute.

Este cea mai buna performanţă pentru Monica Niculescu la un turneu de Grand Slam, dupa ce a jucat, tot la dublu, în sferturile de finală de la Roland Garros, în 2010, şi la Australian Open, în 2012.

La 29 de ani, Niculescu este doar a doua româncă ajunsă într-o finală de turneu de Mare Şlem la dublu feminin, după Virginia Ruzici – titlu la Roland Garros şi finală la Wimbledon, în 1978.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
NICULESCU,
WIMBLEDON,
DUBLU

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.