Miting la Termocentrala Mintia: Peste 70 de angajaţi spun că nu şi-au primit drepturi salariale

Autor: Otilia Serescu Postat la 18 mai 2020 42 afişări

Miting la Termocentrala Mintia: Peste 70 de angajaţi spun că nu şi-au primit drepturi salariale

Peste 70 de salariaţi de la Termocentrala Mintia, din Hunedoara, protestează, luni dimineaţa, pentru că nu au primit anumite drepturi salariale pentru luna martie, respectiv tichetele de masă, de transport şi pentru încălzire, în cuantum de 1.500 de lei,au declarat, pentru MEDIAFAX, surse sindicale.

Cei 70 de angajaţi s-au adunat, luni dimineaţa, în curtea Termocentralei Mintia.

Oamenii ar fi trebuit să primească luni drepturile salariale aferente lunii martie şi aprilie, dar şi salariile pentru aprilie.

Ei au fost informaţi că vor primi doar salariile pentru luna aprilie şi, astfel, vor rămâne restante tichetele de masa, de transport şi ajutorul de încălzire pentru lunile martie şi aprilie.

Cele trei drepturi, respectiv tichetele de masă de transport şi tichetele de încălzire sunt în valoare totală de 1.500 de lei.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
protest,
mintia,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.