Mişcare surpriză făcută de Carrefour. Retailerul schimbă toate regulile. Ce trebuie să ştie clienţii de acum încolo

Postat la 05 noiembrie 2016 8756 afişări

Mişcare surpriză făcută de Carrefour. Retailerul schimbă toate regulile. Ce trebuie să ştie clienţii de acum încolo

”Suntem bucurşi că am creat o soluţie care consolidează în continuare poziţia noastră în zona de retail, înlocuind efectiv plata cu carduri şi bani, aspect care îmbunătăţeşte experienţa la cumpărături a clienţilor noştri, adăugând funcţii inteligente şi inovatoare. CarrefourPay este o soluţie extrem de user-friendly, cu o interfaţă intuitivă, eficientă şi uşor de folosit. Dupa scanarea codului QR de la casa de marcat, suma la plata este afişată direct pe ecranul smartphone-ului şi poate fi aprobată de clienţi printr-o simplă atingere”, a declarat Andreea Mihai, Director de Marketing&Comunicare, PR&Solidaritate, Dinamică Comercială&Pricing Carrefour România.

Vedeţi AICI mişcare surpriză făcută de Carrefour. Retailerul schimbă toate regulile. Ce trebuie să ştie clienţii de acum încolo

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
aplicatie,
carrefour,
clienti

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.