Minute nelimitate şi date în roaming fără costuri suplimentare faţă de abonament pentru companii, la Vodafone

Autor: Ioana Mihai-Andrei Postat la 06 martie 2017 711 afişări

Vodafone România lansează abonamente care oferă companiilor posibilitatea de a folosi, fără costuri suplimentare faţă de abonament, beneficiile de minute nelimitate şi de date naţionale incluse şi în ţările din Spaţiul Economic European, alcătuit din toate ţările din Uniunea Europeană plus Islanda, Lichtenstein şi Norvegia.

Minute nelimitate şi date în roaming fără costuri suplimentare faţă de abonament pentru companii, la Vodafone

Clienţii noi şi cei existenţi care vor opta pentru noile pachete îşi vor putea utiliza beneficiile în Spaţiul Economic European pentru abonamente începând de la 13 euro fără TVA. Oferta marchează o premieră pentru piaţa autohtonă şi face parte din campania prin care operatorul aniversează 20 de ani în România.

De asemenea, noile abonamente oferă companiilor posibilitatea de a alege gratuit între pachete de date suplimentare sau beneficii de roaming valabile în 15 ţări din afara Spaţiului Economic European, precum Australia, Elveţia, Egipt, Noua Zeelandă, Qatar, Singapore, SUA, Turcia etc.

„În acest an de referinţă, în care sărbătorim 20 de ani de servicii oferite clienţilor, Vodafone România marchează o nouă premieră, deschizând graniţele comunicării în Europa pentru companiiâ”, a declarat Valeriu Nistor, director Enterprise Business Unit, Vodafone România.

Companiile au la dispoziţie şi pachete de minute şi date în roaming în ţări din afara Spaţiului Economic European, precum Republica Moldova, Israel, Serbia, China etc.

Toate abonamentele pentru companii, RED Business, oferă minute naţionale nelimitate, date mobile şi minute internaţionale valabile oriunde în lume, iar utilizatorii Vodafone România au posibilitatea de a opta pentru pachetul de beneficii care răspunde cel mai bine necesităţilor lor. Mai mult, abonamentele oferă soluţii avansate de securitate, protecţie antivirus şi antimalware asigurate prin Supernet™ 4G+, reţeaua Vodafone România.

Vodafone este lider global incontestabil pe segmentul serviciilor de roaming internaţional 4G, potrivit unui raport efectuat de firma globală independentă de cercetare Ovum. Studiul arată că, în majoritatea pieţelor incluse în studiu, Vodafone oferă roaming 4G în peste 100 de destinaţii, ceea ce reprezintă mai mult decât dublul numărului de destinaţii oferite de ceilalţi operatori.

Brandul Vodafone este prezent pe piaţa românească din anul 2005, când a achiziţionat Connex, care şi-a lansat serviciile în 1997. De-a lungul istoriei sale pe piaţa locală, operatorul a investit cu prioritate în inovaţie, fiind primul care a furnizat servicii GPRS (în 2001) şi mai apoi servicii 3G (în 2005) şi 4G (în 2012). Lansarea primului serviciu de Relaţii cu Clienţii (în 1997), a primei fundaţii corporative (în 1998), a serviciului de mesaje scurte – SMS – şi a celor de date şi fax (în 1998), precum şi a primului serviciu de recunoaştere automată a vorbirii (în 2014) se numără printre premierele pe care Vodafone România le-a marcat pe piaţa de telecomunicaţii pe plan local.

Vodafone România este o divizie a Vodafone Group Plc., unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicaţii mobile din lume, care oferă o gamă de servicii ce include voce, mesaje, date şi comunicaţii fixe. Vodafone are divizii în 26 de ţări, 49 de reţele partenere în întreaga lume şi operaţiuni de broadband fix în 17 ţări. La 31 decembrie 2016, Vodafone avea 470 de milioane de utilizatori ai serviciilor mobile şi 14,3 milioane de utilizatori ai serviciilor de broadband fix.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
vodafone,
companii,
suplimentare,
abonament,
roaming

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.