Ministrul ucrainean de Externe: Putin este un "nenorocit" (VIDEO)

Postat la 15 iunie 2014 88 afişări

Ministrul ucrainean de Externe, Andrei Deşciţa, a declarat sâmbătă, în cursul protestelor desfăşurate la ambasada Rusiei din Kiev, că preşedintele rus, Vladimir Putin, este "un nenorocit".

Ministrul ucrainean de Externe: Putin este un "nenorocit" (VIDEO)

Declaraţia lui Deşciţa a fost făcută în faţa sutelor de manifestanţi care au atacat ambasada Rusiei din Kiev după ce insurgenţii proruşi au doborât un avion militar ucrainean, provocând moartea a 49 de persoane.

"Petro Poroşenko ar trebui să îşi schimbe ministrul de Externe. Nu ştie să se controleze", a reacţionat Aleksei Pucikov, preşedintele Comisiei pentru Afaceri Externe din Duma de Stat, conform Mediafax.

Termenul argotic folosit de Deşciţa despre Putin (rădăcina cuvântului vine de la termenul rusesc vulgar pentru organul sexual masculin) este preluat din refrenul unui cântec lansat de ultraşii echipei Şahtior Doneţk şi adaptat ca imn al Euromaidanului. Imediat după ce ministrul l-a înjurat pe Putin, protestatarii din jurul lui au început să cânte imnul respectiv.

Imnul neoficial al Euromaidanului:

Urmărește Business Magazin

/actualitate/ministrul-ucrainean-de-externe-putin-este-un-nenorocit-video-12761697
12761697
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.