Ministrul transporturilor, un vizionar: Nu mai avem nevoie de străzi, ci de aeroporturi

Postat la 20 mai 2019 48 afişări

Ministrul transporturilor, un vizionar: Nu mai avem nevoie de străzi, ci de aeroporturi

Ministrul transporturilor Răzvan Cuc a rupt ieri demonstrativ contractul cu firma care construia centura ocolitoare a Tecuciului, de doar şapte kilometri, şi, pentru că era la o aruncărută de băţ, a dat şi pe la Galaţi să-i anunţe pe localnici că le constuieşte aeroport.

Aeroport într-un oraş ajuns aproape o ruină, cu un centru ca o mahala şi cu oameni din fruntea urbei care susţin că nu fac un doc pentru sutele de nave de croazieră care circulă pe Dunăre pentru că oraşul s-au umple de consumatori de droguri şi de femei de moravuri uşoare.

Mai pe la sud aşa, Liviu Dragnea, puternicul şef al PSD, se luptă cu roşiile otrăvite şi se înfruptă din mirosul de ceapă românească. Şi, da, se mai luptă corp la corp cu „dublul standard“, deşi nimeni nu explică ce este dublul standard şi cum poate fi el dovedit. Pentru că chiar ministrul cu care merge peste tot, dl Daia, spunea acum mai doi ani că nu a descoperit „dublul standard“, în momentul în care ţările grupului Vişegrad au cerut României să se alăture demersului lor de a dovedi chiar „dublul standard“.

Economia creşte, salariile cresc, dar opoziţia vede peste tot un dezastru economic. O fi având PSD multe probleme, dar economia nu a trăit de multă vreme momente mai bune. Chiar preşedintele Iohannis, care sprijună în alegeri PNL, partidul al cărui şef a fost, susţine: „În prezent, din punct de vedere economic, România merge într-o direcţie greşită“. Dacă o creştere de 5% în TI/2019 este „greşită“, atunci ce nu este greşit pe lume?

Orice este greşit în ţara asta, dacă te iei după partcipanţii în alegeri. Politica este greşită, economia este greşită. Noroc că gălăţenii nu au avut până acum un aeroport ca să fugă cu toţii în China.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.