Ministrul Justiţiei transmite protestatarilor un apel la calm: Ultimul cuvânt îl au parlamentarii

Postat la 01 februarie 2017 98 afişări

Ministrul Justiţiei a făcut, miercuri, o conferinţă de presă inopinată la Camera Deputaţilor, în sala de grup a PSD, el transmiţând protestarilor un apel la calm şi precizând că oportunitatea emiterii OUG pe Justiţie i-a aparţinut, ca ministru, dar ultimul cuvânt îl vor avea parlamentarii.

Ministrul Justiţiei transmite protestatarilor un apel la calm: Ultimul cuvânt îl au parlamentarii

"Noi am comunicat, dar din păcate s-a comunicat trunchiat, fiecare citeşte legea cum doreşte şi o interpretează în acelaşi fel. Doresc să transmit un semnal de calm, toţi cei care protestează, e un drept constituţional al dumnealor. Şi la Mnisterul Justiţiei, toţi cei care au dorit să protesteze, i-am aşteptat, am discutat cu dumnealor, în schimb oportunitatea este a ministrului, iar ultimul cuvânt îl aveţi dumneavoastră, colegii mei parlamentari", a spus Iordache în sala de grup a PSD, unde se aflau deputaţii PSD şi reprezentanţii presei.

Iordache a refuzat să răspundă oricărei întrebări a presei. În momentul în care un jurnalist l-a întrebat dacă îşi va da demisia ca urmare a protestelor, Iordache a evitat să răspundă, iar întrebarea a fost primită cu rumoare şi răspunsuri negative din partea deputaţilor PSD.

Ministrul Justiţiei a spus, referitor la cele două proiecte de lege care vizează eliminarea unei posibile sancţiuni de la CEDO, că a ţinut cont de toate observaţiile pe care le-a primit.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.