Ministerul Transporturilor prezinta miercuri noii termeni ai contractului cu Bechtel

Postat la 03 august 2011 5 afişări

Ministerul Transporturilor si Infrastructurii (MTI) va prezenta miercuri rezultatul negocierilor cu Bechtel si noii termeni ai contractului cu compania care construieste Autostrada Transilvania Brasov-Bors, au declarat pentru MEDIAFAX reprezentantii institutiei.

"Anuntul privind rezultatul negocierilor ar putea fi amanat pentru joi doar daca sedinta de Guvern de maine se va prelungi la ore inaintate", au mentionat sursele. Ministrul Transporturilor, Anca Boagiu, a declarat, in mai multe randuri ca negocierile cu Bechtel vizeaza "intrarea in normalitate a preturilor". Potrivit postului ProTV, reprezentantii Bechtel au renuntat la o parte din costul de constructie , astfel ca acesta s-ar putea reduce de la 20 de milioane de euro pe kilometru la mai putin de jumatate.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
infrastructura,
autostrazi,
bechtel,
guvern,
contract
/actualitate/ministerul-transporturilor-prezinta-miercuri-noii-termeni-ai-contractului-cu-bechtel-8560524
8560524
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.