Ministerul Finanţelor Publice clarifică deductibilitatea asigurărilor facultative de sănătate

Postat la 20 iunie 2016 171 afişări

Ministerul Finanţelor Publice elimină într-un document oficial dubiile cu privire la deductibilitatea asigurărilor facultative de sănătate, un aspect care a fost pus la îndoială de clinicile private de sănătate la începutul acestui an.

Ministerul Finanţelor Publice clarifică deductibilitatea asigurărilor facultative de sănătate

Astfel, ministerul a transmis că "impozitul lunar se cal­cu­lea­ză prin apli­carea cotei de 16% asupra bazei de cal­cul deter­mi­nată ca di­fe­renţă între venitul net din sa­larii cal­cu­lat prin de­ducerea din ve­nitul brut (...) şi a primelor de asi­gu­rare vo­lun­tară de sănătate su­por­tate de an­ga­jaţi, astfel încât la nivelul anu­lui să nu depăşească echiva­lentul în lei al sumei de 400 de euro".

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/ministerul-finantelor-publice-clarifica-deductibilitatea-asigurarilor-facultative-de-sanatate-15501086
15501086
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.