Mihai Chirica, primarul Iaşului, a rămas doar membru PSD: “Am fost pedepsit pentru că am spus adevărul“

Postat la 22 februarie 2017 124 afişări

Vicepreşedintele PSD, Mihai Chirica, preşedinte interimar al PSD Iaşi, ar putea fi suspendat din aceste funcţii la şedinţa CExN al PSD, dar fără a se aplica sancţiunea excluderii din partid, el acuzând faptul că liderul partidului, Liviu Dragnea, a fost dezinformat cu privire la ieşirile sale publice.

Mihai Chirica, primarul Iaşului, a rămas doar membru PSD: “Am fost pedepsit pentru că am spus adevărul“

”E o premieră mondială, când un preşedinte de organizaţie care a spus adevărul este pedepsit pentru asta. Arată faptul că mai este mult de lucru. Sunt membru PSD, sunt primarul municipiului Iaşi, am o comunitate pe care trebuie să o reprezint. Nu m-a împins nimeni să intru în PSD. Este drumul pe care mi l-am ales şi voi merge mai departe. Decizia a fost să rămân membru PSD fără funcţie de conducere politică”, a declarat Mihai Chirica.

El a precizat că votul a fost unanim.

”Eu sunt dezamăgit că s-au spus multe lucruri neadevărate faţă de ieşirile mele publice. (...) A fost un act de dezinformare a preşedintelui preşedintelui în ceea ce priveşte atacul meu la adresa PSD, la adresa guvernului Grindeanu, care nu s-a întîâmplat niciodată”, a adăugat primarul municipiului Iaşi.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
psd,
membru,
primar,
partid,
iasi,
dezinformare,
publicare,
aplicare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.