Michelle Obama va vizita Marea Britanie şi Italia în perioada 15-21 iunie

Autor: Iuliana Enache Postat la 05 iunie 2015 60 afişări

Prima Doamnă a Statelor Unite va vizita Londra, Milano şi baza americană de la Vicenza în perioada 15-21 iunie, a anunţat joi Casa Albă într-un comunicat oficial.

Prima Doamnă va fi însoţită de mama sa, Marian Robinson, şi de cele două fiice ale sale, Mali şi Sasha.

În cadrul iniţiativei "Lăsaţi Fetele să Înveţe" şi a recentelor sale vizite în Japonia şi Cambodgia, Michelle Obama va vizita Londra unde se va întâlni cu studenţii şi va discuta despre colaborarea Marii Britanii cu Statele Unite pentru extinderea accesului la educaţie al fetelor din întreaga lume.

La Expoziţia de la Milano, Prima Doamnă va conduce delegaţia prezidenţială şi va participa la activităţile de intensificare a eforturilor de susţinere a familiilor şi comunităţilor sănătoase.

La Vicenza, în Italia, Michelle Obama va discuta cu militarii şi familiile lor şi va vizita obiectivele culturale din Veneţia.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
SUA,
Marea BRITANIE,
ITALIA,
Michelle Obama
/actualitate/michelle-obama-va-vizita-marea-britanie-si-italia-in-perioada-15-21-iunie-14410130
14410130
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.