Metoda inedită prin care această femeie a decis să se răzbune pe fostul ei soţ. Vezi ce a făcut cu iahtul de 800.000 de dolari al acestuia

Postat la 11 ianuarie 2017 1765 afişări

O femeie din Noua Zeelandă a decis să se răzbune pe fostul ei soţ într-un mod cu totul atipic: a scos la licitaţie iahtul de 800.000 de dolari al acestuia, cu un preţ de rezervă de doar 1 dolar. 

Licitaţia a atras numeroase oferte şi chiar şi o cerere în căsătorie; iar până la jumătatea licitaţiei, s-a ajuns la un prag de 500.000 de dolari. 

 

Iahtul fostului soţ al lui Campbell are 20 de metri şi şase cabine. Ea a decis să scoată iahtul la licitaţie online pentru a trece mai departe de despărţirea pentru soţul ei. Cumpărase ea însăşi iahtul luxos, construit iniţial pentru marina australiană, drept cadou pentru soţul ei, potrivit Stuff.co.nz. Vasul se numeşte ”Ruah”, cuvânt care se traduce prin ”vânt” sau ”spirit”, în ebraică. 

 

”Doamna Campbell”, după cum o citează reprezentanţii publicaţiei Stuff. co.nz,  voia să scape de iaht pentru a începe bine anul 2017. Ea a declarat publicaţiei că este încântată de modul în care a decurs licitaţia până acum. 

”Eram mulţumită să primesc 1 dolar pentru iaht. Evident, faptul că s-a ajuns deja la jumătate de milion de dolari este fantastic”, a declarat ea. 

 

Licitaţia se va închide pe 16 ianuarie. 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.